Rozengeur & Maneschijn is dé webshop voor feel good producten en tools.
Shop kristallen, sieraden, edelstenen en feel good boxen. Alles met liefde voor jou gemaakt!

Hey knapperd!

Welkom bij Rozengeur & Maneschijn! De shop met selfcare en feel good producten en tools. Om je goed te voelen, meer te connecten met jezelf, bewuster te zijn en je ondersteunen bij jouw persoonlijke groei. Het is tijd voor meer zelfliefde! Het beste cadeau wat je jezelf kunt geven is tijd. Tijd om de beste versie van jezelf te worden zodat je ook de beste versie voor anderen bent.  

Rozengeur & Maneschijn richt zich op het moois van onze aarde: kristallen en edelstenen. Kristallen en edelstenen hebben verschillende, helende eigenschappen door hun ontstaansgeschiedenis, kleur, samenstelling en herkomst. Net zoals elk mens verschilt, is elke steen of kristal anders. Laat je inspireren door de collectie van Rozengeur & Maneschijn! De producten zijn een tool die je weer een stap verder kunnen helpen op jouw pad. 

Liefs,

Maartje

"You are the dreamer of your dream"

What do you want to see? Create visions of the world you want.

Leuk je te ontmoeten!

Ik ben Maartje, het gezicht achter Rozengeur & Maneschijn. In deze shop komen al mijn passies samen. Dingen creëren, creatief bezig zijn, de wonderen uit de natuur, mezelf verdiepen in persoonlijke groei, bewust leven, energie en mindset. Als jong meisje was ik al pyriet aan het hakken in Frankrijk. Ik was toen al zo verwonderd over de schoonheid van kristallen! Mijn zoektocht naar een stuk bewustwording, geluk en groei heeft altijd in mij gezeten. Ik weet inmiddels ook dat deze mooie reis nooit is afgelopen. We zijn hier om te groeien en onszelf te blijven ontwikkelen en ondertussen te genieten van het leven zoals het is. Met Rozengeur & Maneschijn wil ik je blij maken met feel good producten en kleine momenten van geluk geven. Want uiteindelijk zit geluk in de kleine dingen.